Menu
Your Cart

VAPY Pouch

VAPY Pouch - Tropical mix - 10mg ❤️ Ușor de folosit și cu cantitatea necesara de nicotina, cu ajutorul lor poți scăpa de stresul cauzat de lipsa țigărilor.Cum se foloseste:Se plasează un pliculet sunt buza superioaraTimpul necesar eliberării nicotinei este de 5-40 de minute.După scurgerea timpului ..
Lei24,00
VAPY Pouch - Apple – juicy fresh minty -10 mg/g VAPY Pouch vine în ajutorul nostru și ne pune ma dispoziție plicurile cu doza perfecta de nicotina ce poate fi folosita oriunde.Cum se foloseste:Pouch-ul este un pliculet ce conține cantitatea necesara de nicotina.Se plasează sub buza superioara, este..
Lei24,00
VAPY Pouch - Apple – juicy fresh minty -20 mg/g VAPY Pouch vine în ajutorul nostru și ne pune ma dispoziție plicurile cu doza perfecta de nicotina ce poate fi folosita oriunde.Cum se foloseste:Pouch-ul este un pliculet ce conține cantitatea necesara de nicotina.Se plasează sub buza superioara, este..
Lei24,00
VAPY Pouch - Candy sweet delicious ICE -10 mg/gCum se foloseste:Pouch-ul este un pliculet ce conține cantitatea necesara de nicotina.Se plasează sub buza superioara, este discret și nu se observa.Timpul în care se elimina nicotina este 5-40 de minute.După trecerea timpului alocat, Pouch-ul se îndepă..
Lei24,00
VAPY Pouch - Candy sweet delicious ICE -20 mg/gCum se foloseste:Pouch-ul este un pliculet ce conține cantitatea necesara de nicotina.Se plasează sub buza superioara, este discret și nu se observa.Timpul în care se elimina nicotina este 5-40 de minute.După trecerea timpului alocat, Pouch-ul se îndepă..
Lei24,00
VAPY Pouch - Cherry fruity sweet -10 mg/gSunt o mulțime de tipuri de țigări pe piața, dar toate au același principiu și trebuie sa recunoaștem ca de când s-a dat legea care interzice fumatul în spatiile închise, lucrurile s-au complicat și prin urmare a crescut stresul cauzat de fumat.VAPY Pou..
Lei24,00
VAPY Pouch - Cherry fruity sweet -20 mg/gSunt o mulțime de tipuri de țigări pe piața, dar toate au același principiu și trebuie sa recunoaștem ca de când s-a dat legea care interzice fumatul în spatiile închise, lucrurile s-au complicat și prin urmare a crescut stresul cauzat de fumat.VAPY Pou..
Lei24,00
VAPY Pouch - Menta cu efect de gheta cu nicotina 10 mg/gȚigările mentolate sunt la mare căutare dar atunci când ești într-un loc public și nu poți fuma știm deja ca este stresant. Vapy Pouch este metoda inotiva care te ajuta sa scapi de stresul fumatului clasic și a mirosului incomod de țigare..
Lei24,00
VAPY Pouch - Menta cu efect de gheta cu nicotina 20 mg/gȚigările mentolate sunt la mare căutare dar atunci când ești într-un loc public și nu poți fuma știm deja ca este stresant. Vapy Pouch este metoda inotiva care te ajuta sa scapi de stresul fumatului clasic și a mirosului incomod de țigare..
Lei24,00
VAPY Pouch - Tropical mix - 20mg ❤️ Ușor de folosit și cu cantitatea necesara de nicotina, cu ajutorul lor poți scăpa de stresul cauzat de lipsa țigărilor.Cum se foloseste:Se plasează un pliculet sunt buza superioaraTimpul necesar eliberării nicotinei este de 5-40 de minute.După scurgerea timpului ..
Lei24,00
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)